Ajut-o pe Carmen să vadă!

Carmen are 1 an și 8 luni , este din județul Brașov și s-a născut cu mari probleme de sănătate.
Carmen are cataractă congenitală, afecțiune care o împiedică practic să vadă.
Deși a suferit o intervenție chirurgicală, vederea lui Carmen nu s-a îmbunătățit decât parțial. Acum, cu ochiul stâng nu mai vede aproape deloc.
Prentru remedierea acestei mari probleme, Carmen mai are nevoie de încă o operație.
Această operație se poate efectua la București, la spitalul de oftalmologie INFOSAN.
Costul operației este de cca. 2500 euro.
Pentru a se dezvolta armonios, pentru o viață normală, pentru a vedea, Carmen are nevoie de această operație cât mai curând posibil. Timpul este crucial pentru a spori șansele de reușită ale operației.
Părinții lui Carmen nu au aceste posibilități. Suma necesară operației depășește cu mult veniturile familiei, venituri ce provin pentru moment doar din alocațiile de la stat. Tatăl lui Carmen a lucrat dar din cauza pandemiei și a restricțiilor aferente, acest lucru nu mai este posibil. Chiar și cu un loc de muncă stabil, cuantumul operației depășește puterile financiare ale familiei, familie ce mai are încă 6 copii.
Haideți să o ajutăm pe Carmen! Împreună, putem să o ajutăm pe Carmen să vadă, să poată merge la școală, să se poată dezvolta ca un copil normal.
Donează și tu! Fiecare leu contează! Împreună reușim!

Bugetul proiectului: 12000 lei

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

8

Suma:

860 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Ajut-o pe Carmen să vadă!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

180 RON

Suma:

2

Galantomi:
2 Donatii
31 Dec 2020

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

In beneficiul: Ajut-o pe Carmen să vadă!

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

680 RON

Suma:

1

Galantomi:
6 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

The most beautiful gift for my birthday ever it is helping this little young girl to see !   She has Cataract , she needs surgery   https://en.m.wi

500 RON Target
180 RON Suma
2 Donatii
36% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Ajut-o pe Carmen să vadă!

Suntem Samaritenii Renovațio și ne-am pus în slujba lui Dumnezeu și a oamenilor încercați. Lucrăm pe mai multe paliere de ajutorare ( alimente,

12,000 RON Target
680 RON Suma
6 Donatii
5.6666666666667% Complete